Malatya'da Deprem / Son Dakika Haberi Malatya Da 5 Buyuklugunde Deprem Guncel Haberleri : Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem anı!malatya'da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki deprem sırasında vatandaşların yaşadığı panik anı böyle . Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar.

Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Malatya Da 5 Buyuklugunde Deprem
Malatya Da 5 Buyuklugunde Deprem from cdnuploads.aa.com.tr
Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde .

Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem anı!malatya'da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki deprem sırasında vatandaşların yaşadığı panik anı böyle . Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde .

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Son Dakika Malatya Da 4 7 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Flas Haberler
Son Dakika Malatya Da 4 7 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Flas Haberler from i2.cnnturk.com
Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem anı!malatya'da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki deprem sırasında vatandaşların yaşadığı panik anı böyle . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi!

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem anı!malatya'da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki deprem sırasında vatandaşların yaşadığı panik anı böyle . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya Da Deprem Diyarbakir Tunceli Sanliurfa Adiyaman Kahramanmaras Gaziantep Ve Malatya Da Hissedildi Haberi Son Dakika Haberleri
Malatya Da Deprem Diyarbakir Tunceli Sanliurfa Adiyaman Kahramanmaras Gaziantep Ve Malatya Da Hissedildi Haberi Son Dakika Haberleri from www.ulusal.com.tr
Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem anı!malatya'da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki deprem sırasında vatandaşların yaşadığı panik anı böyle . Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre vatandaşlar depremin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğreniyorlar. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) .

Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem anı!malatya'da yaşanan 5.2 büyüklüğündeki deprem sırasında vatandaşların yaşadığı panik anı böyle . Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine malatya'da çok şiddetli bir deprem meydana geldi! Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Afad, depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyurdu.

Malatya'da Deprem / Son Dakika Haberi Malatya Da 5 Buyuklugunde Deprem Guncel Haberleri : Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Elazığ'da 2020 yılında yaşanan deprem sonrası, malatya'da hasar gören evlerin yerine toki̇ tarafından inşa edilen konutların bir kısmı . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.